Cloud OPLOSSINGEN

Al uw werk overal beschikbaar

Veilig en overal bij uw bestanden, programma’s en applicaties. Dat kan door gebruik te maken van een cloud. Laat u adviseren door de professionele kijk van Krauw.

KRAUW

Cloud OPLOSSINGEN

Uw werkplek overal en altijd bereikbaar. Op kantoor werken, thuiswerken of onderweg, met onze cloud oplossingen kunt altijd veilig bij uw programma’s en bestanden. Kies voor veilig online werken een veilige opslag voor al uw bestanden door een cloud oplossing van Krauw te gebruiken. Een cloud die goed beveiligd is en die voldoet aan AVG-wetgeving. 

nokia, lumia, microsoft
Krauw

Microsoft 365

Microsoft 365 is ontworpen om meer te bereiken vanuit kantoor en thuis. Maak gebruik van Teams om contact op te nemen met uw collega’s. Sla uw presentatie op in Powerpoint en deel uw statistieken in excel. Ontvang toonaangevende applicaties in combinatie met professionele cloudservices en de beste beveiliging. Krauw helpt u met alle vragen en problemen op het gebied van Microsoft 365. Alles onder 1 dak, dat is wel zo gemakkelijk. 

Krauw

Dynamics

Dynamics 365 is een ordersysteem en een businessprogramma om alle klantgerichte processen van marketing en sales tot customer service te verzorgen. Met de Dynamics is er een flexibele integratie met toepassingen zoals Office en Linkedin. Een portfolio met alle applicaties die nog zijn voor een uitmuntende bedrijfsresultaten en betere ervaringen. Krauw helpt u met de inrichting en het onderhoud hiervan. Door veel kennis op te doen over Dynamics, weet Krauw alle kneepjes van het vak. 

Werkplek thuis
Werkplek Krauw
Krauw

Avaya Cloud Office

Het platform van Avaya verbindt uw bedrijf met uw klanten en uw medewerkers met alles wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Met Avaya Cloud Office heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Op elke locatie en op elk toestel op de manier hoe u het wilt. Zo maakt u de manier waarop uw bedrijf communiceert gemakkelijker. Avaya Cloud Office geeft uw klanten en medewerkers de functies en opties die u wenst, allemaal in één app. Breng met Avaya Cloud Office verschillende bedrijfsintegraties samen zoals Salesforce en Google Drive.

Neem voor meer informatie over Avaya contact met ons op.

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Voor b2b aanvragen maken wij graag een voorstel op maat. Wij zoeken voor u de juiste producten en diensten die passen bij uw bedrijfsvoering.