Netwerk en beveiliging

EEN WERKPLEK ZONDER COMPROMISSEN

Uw computers, bestanden, software en programma’s zijn goed beveiligd bij Krauw. Waardoor u hier niet meer naar om hoeft te kijken. 

KRAUW

Netwerk en beveiliging

Uw netwerk beveiligen is één van de belangrijkste aspecten van een goede security strategie. Beveiligen van al uw documenten, programma’s en bestanden en netwerk is belangrijker dan ooit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan Firewalls, software en hardwarematige beveiliging. Maar ook aan extra virusscans. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van vaste netwerken zoals Cisco.

KRAUw

Netwerk

Een goed en stabiel netwerk is belangrijk voor elke werknemer, maar ook voor het gehele bedrijf. Uw netwerk en uw hardware moeten beveiligd worden op een professionele manier. Dit kan door gebruik te maken van vaste netwerken zoals Cisco of met een opslagkanaal die ervoor zorgt dat je vanaf elke computer kan werken. Krauw maakt gebruik van Firewalls, centrale opslag (netwerkopslag) en het beveiligde netwerk zelf zoals Cisco. Wij adviseren u graag op het gebied van netwerk en beveiliging. Neem contact op met Krauw en laat je adviseren en helpen. 

Krauw

Beveiliging

Computerbeveiliging en het netwerk eromheen zijn essentieel voor een bedrijf. Daarom bieden wij verschillende services en softwaremogelijkheden aan om uw documenten en programma’s veilig te gebruiken. Daarnaast de beveiligingssoftware is het ook mogelijk een eigen beveiligde wifi aan te schaffen. Hier geeft Krauw ook passend en persoonlijk advies over. 

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Voor b2b aanvragen maken wij graag een voorstel op maat. Wij zoeken voor u de juiste producten en diensten die passen bij uw bedrijfsvoering.