Over ons

Bij Krauw krijgt u een ICT-oplossing op maat

Wij helpen u graag op het gebied van hardware, software en alles op het gebied van kantoorartikelen. Wij werken samen met erkende, betrouwbare partijen. Met een keuze uit ontelbare producten kunt u altijd bij ons terecht. Lees hier meer over ons.

Over Krauw

De IT-specialist

Van eenmanszaken tot grote bedrijven. Iedereen werkt tegenwoordig geheel of gedeeltelijk online. Alles gaat via een laptop, een smartphone of iPad. Werken kunt u overal met de hulp van Krauw. Lennard heeft ervaring in ICT-oplossingen, het weghalen van hardware, advies op maat, kantoorinrichting en nog veel meer. Het is veelzijdig. Dat is waarom Lennard begonnen is met Krauw IT & Office Supplier. Lennard heeft een brede en ruime kennis op het gebied van IT. Hij geeft niet alleen persoonlijk advies, maar hij is zeer oplossingsgericht en legt de mogelijke oplossingen uit in een begrijpelijke taal.

Lennard Meinders

Eigenaar en CEO

0
OPGERICHT
0
WERKNEMERS
0 +
KLANTEN
0 +
PARTNERS
Aan het juiste adres

Waarom kiezen voor Krauw? Lees meer over ons.

Het gaat niet alleen om technische oplossingen en de beste hardware- en software. Het gaat om kwaliteit en kwantiteit, maar ook om persoonlijke aandacht en zorgvuldig onderhoud en beheer. 6 unieke kenmerken over ons. 

01.

Wereldwijd

Het maakt niet uit waar uw kantoor is gevestigd. Wij kunnen altijd iets voor u en uw bedrijf betekenen. Het is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Samen komen we tot een oplossing. 

02.

Fantastische support

Niet alleen fantastisch support, maar ook flexibel. Bij Krauw staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Bij Krauw wordt u ongeacht het moment van de dag, professioneel te woord gestaan.

03.

Concurrende prijzen

We zijn transparant in alle diensten en producten die wij leveren. Dat geldt ook voor de kleine lettertjes en de facturen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en als er nog vragen zijn dan geven wij hier uiteraard antwoord op.

04.

Groot en compleet aanbod

Krauw biedt een compleet en groot aanbod aan in diverse producten en diensten. Naast deze producten kunt u voor alle software, netwerk, beveiliging en vragen voor de cloud ook terecht bij Krauw.

05.

Succes gegarandeerd

Bij Krauw IT & Office Supplier is succes gegarandeerd. Welke vraag of welk probleem u ook heeft. Krauw heeft er een antwoord op. Wij bieden een compleet pakket van diensten aan, waardoor we jouw organisatie ondersteuning bieden waar nodig.

06.

Globale partners

Wij werken samen met erkende, betrouwbare partijen. Met deze globale partners werken wij al een lange tijd samen. Door deze samenwerkingen hebben we alleen de beste producten voor u. 

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Voor b2b aanvragen maken wij graag een voorstel op maat. Wij zoeken voor u de juiste producten en diensten die passen bij uw bedrijfsvoering.