Services

EEN WERKPLEK MET EXTRA'S

Ondersteunende en extra diensten maken Krauw onderscheidend van de rest. U kunt altijd bij Krauw terecht, met welke vraag of welk probleem dan ook. 

KRAUW

Services

Software of hardware leasen of per maand betalen? Oude hardware weg laten halen of andere ondersteunende diensten. Dat is mogelijk bij Krauw. Naast de ontelbare producten die te koop zijn bij Krauw bieden wij ook verschillende diensten en services aan. Wij helpen u graag met verschillende technische problemen of vraagstukken. 

KRAUw

Leasen

Wilt u een van onze diensten of producten aanschaffen, maar wilt u liever een vast bedrag per maand kwijt zijn in plaats van een groot bedrag in een keer? Dat is mogelijk bij Krauw. Maak gebruik van een lease abonnement of betaal producten per maand af. Neem voor meer informatie over het leasen of maandelijks betalen contact met ons op via het contactformulier. Wij leggen u alles haarfijn uit, zodat het allemaal duidelijk is. 

KRAUw

Ondersteunende diensten

Naast het leasen van producten en diensten, zijn er nog extra ondersteunende diensten en services. Denk bijvoorbeeld aan het veilig verwijderen van data, oude hardware, bestanden en programma’s. De data wordt uiteraard AVG-verantwoord verwijderd van uw hardware.

Op de meegenomen hardware kunt u korting krijgen op uw facturen van Krauw. 

Heeft u disposals waar u van af wilt? Daar helpt Krauw u graag mee. Datacenter verwijderen of (deels) demonteren? Dat is specialistenwerk waar betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, dataveiligheid en milieuverantwoord recyclen cruciaal zijn. Vakmanschap waar Krauw voor staat. 

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Voor b2b aanvragen maken wij graag een voorstel op maat. Wij zoeken voor u de juiste producten en diensten die passen bij uw bedrijfsvoering.