ICT (flex) WERKPLEKKEN

EEN ICT WERKPLEK ZONDER COMPROMISSEN

Werkplekken inrichten met de juiste ICT hardware en zorgen dat alles klaar staat voor een nieuwe medewerker of collega? Daar helpt Krauw uit Barendrecht u graag mee. Of het nu gaat om software , hardware of een flex werkplek. De oplossing ligt hier. 

KRAUW

Thuis-, kantoor- of flex-werKplek

Thuiswerken of op kantoor. Het kan tegenwoordig allemaal. De werkplekinrichting wordt steeds beter door technologie en kennis. Zowel op kantoor als de werkplekken thuis of onderweg is het mogelijk om bij alle documenten, bestanden en programma’s te kunnen. Inloggen op afstand en op verschillende apparaten of werken op een flex werplek is voor iedereen haalbaar. Beschik over de juiste tools met de hulp van Krauw.

Werkplekken Krauw
Krauw

Hardware - ICT werkplekken

Overal toegang tot uw werkomgeving, dat maakt Krauw mogelijk. Alles op het gebied van hardware wat u nodig heeft om uw werkplekken in te richten is beschikbaar. Hardware is al het tastbare in en rond een computer(systeem). Hierbij gaat het vooral om computers en laptops. Het verschilt per bedrijf welke hardware nodig is. Hier geeft Krauw graag advies over. Naast de grotere hardware is het ook mogelijk om spareparts en kleinere hardware te bestellen bij Krauw. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs!

Krauw

Software - ICT werkplekken

Krauw geeft u advies op maat over de benodigde software. Elk stukje software en elk softwarepakket heeft specifieke mogelijkheden, waardoor het per persoon en per bedrijf verschilt wat nodig is. Bij Krauw zijn er verschillende software beschikbaar zoals Microsoft Office 365, Avaya Cloud Office en Acronis Back Up. Wij denken graag mee met uw bedrijf wat voor software nodig is voor de juiste bedrijfsvoering. Nadat duidelijk is wat de wensen en behoeften zijn van de klant, zal een advies gegeven worden. Vervolgens kunt u rekenen op een professionele afhandeling van de opdracht. 

werkplekken krauw
Laptop werkplek
Krauw

Bureau inrichting

Benut je kantoor of werkplek optimaal. Krauw creëert samen met u de ideale werkplek bij u op kantoor of thuis, zodat u zo goed mogelijk aan het werk kunt. Denk bij de inrichting van uw bureau aan desktophouders, schermarmen of accessoires zoals busylights van Embrava. Alles wat u nodig heeft voor uw bureau inrichting, dat vindt u bij Krauw! Een unieke oplossing die verschilt persoon. Dat is bekend bij Krauw, waardoor de uitkomst altijd past bij uw wensen. 

Krauw

Conference rooms

Professioneel vergaderen op kantoor en op afstand? Daar heeft u de juiste technologie en installatie voor nodig. Krauw adviseert u over de technologie die bij uw bedrijf en uw situatie past en over hoe uw vergaderruimte geschikt wordt voor het nieuwe vergaderen. Krauw helpt u op het gebied van hardware, software, cloud inrichting en netwerk en beveiliging. Elke situatie is anders, waardoor er een oplossing op maat wordt gemaakt. De oplossing ligt hier. Heeft u behoefte aan een ingerichte conference room? Krauw helpt je tot in de puntjes! 

Werkplek Krauw

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Voor b2b aanvragen maken wij graag een voorstel op maat. Wij zoeken voor u de juiste producten en diensten die passen bij uw bedrijfsvoering.